Barça

Canvi de xip

Lliga F. El Barça rep (18 h) el Madrid CFF. D’altra banda, s’esgoten les entrades per a la final de la Champions, en un procés de compra que aixeca polseguera

El Barça no s’atura. Segellada dissabte la classificació per a una nova final de la Champions, torna avui (18 h) a la lliga, en un matx que l’enfrontarà al Madrid CFF al Johan Cruyff. “Ara hem de reactivar-nos i lluitar per tots els objectius que tenim: el primer, intentar guanyar la lliga”, va dir ahir en la prèvia Jonatan Giráldez. Les culers són líders, amb 9 punts d’avantatge respecte del segon, el Real Madrid, que té un partit més. La distància podria incrementar-se en 12 punts, doncs, quan en quedaran 15 per disputar-se.

Tot exhaurit a San Mamés

Ahir, en només 30 minuts van esgotar-se les 9.625 entrades que el club va posar a la venda per a la final de la Champions, que el conjunt blaugrana disputarà contra l’Olympique de Lió a San Mamés (Bilbao) el 25 de maig. Tot plegat, però, va aixecar polseguera entre alguns socis del Barça, que, en teoria, tenien exclusivitat. I és que els potencials compradors van trobar-se que, una vegada arribat al procés de compra a través d’un enllaç, no es demanava acreditació de soci, i, d’aquesta manera, el públic general va poder obtenir un tiquet, quedant socis sense. L’entitat va explicar que “el club no té accés a la comercialització d’aquestes entrades, que són gestionades únicament per la federació espanyola”, i que va realitzar “una petició addicional a la UEFA per aconseguir més entrades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)