Barça

El protagonista

Sergi Roberto

El lament del capità

Sergi Roberto estava devastat al final de l’enfrontament. “Estic fotut”, va declarar. I és que una errada seva va representar l’empat a dos del Girona, en un moment de partit en què el Barça era dominador del joc. Corria el minut 65, amb el conjunt blaugrana al davant 1-2, quan el dorsal 20 va rebre una pilota a camp propi, prop de la banda dreta i del mig del camp, i, assetjat per dos rivals, va perfilar-se cap a la porteria pròpia i va cedir-la enrere buscant assegurar la possessió amb Ter Stegen, amb un desenllaç fatal. La passada va acabar sent una assistència en profunditat a Dobvik, que va encarar tot sol el porter culer i va acabar regalant el gol fet a Portu. “Em fa molta ràbia perquè ha estat una errada meva i demano perdó a l’equip perquè estàvem fent una feina enorme”, va lamentar el capità. “Fins a l’empat havíem estat superiors, l’equip estava fent un gran partit i des d’aleshores, n’hem marxat”, va continuar.

Xavi, un dels seus principals valedors de la seva continuïtat, que segellarà properament renovant una temporada més, no va assenyalar-lo directament després de la desfeta. “Hem comès errors flagrants”, va repetir sense dir noms el tècnic, que va posar al mateix sac l’acció que va originar el 2-2 –la seva– i les del 3-2 i del 4-2. “Dues són per refusos que no orientem bé i una altra que és una mala cessió enrere”, va indicar l’entrenador. Irremeiablement, li deu haver costat dormir aquesta nit, a Sergi Roberto. “Estem afectats. Ha estat injust. No ens mereixíem aquest resultat i marxem enfadats”, va afegir, tot i que és evident, que el paperot del Barça durant la darrera mitja hora de matx no és culpa seva. Va fallar estrepitosament, però l’equip no va ser capaç d’oferir resposta després, en un moment en què empatava a dos. “Amb l’empat, ells s’han trobat més còmodes, han capgirat ràpid el marcador i després ho hem intentat i no hem pogut”, va cloure.

L’errada i el resultat final taca el que fins al moment havia estat, en la línia de les seves darreres aparicions, una òptima actuació del jugador de 32 anys. Al costat de Christensen en la medul·lar, va aportar una dosi d’energia necessària a la zona, va guanyar tres duels i va tenir un 91% d’encert en la passada. La seva participació va finalitzar en el minut 79 quan, amb molèsties a les costelles, va ser rellevat per Oriol Romeu, ja amb el matx decidit.

79
minuts
va disputar ahir Sergi Roberto, en la seva vuitena titularitat en la lliga
91%
d’encert
en la passada va tenir el dorsal 20, malgrat la seva errada en l’acció del 2-2 que va embrutar una decent actuació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)