Barça

Ressaca de cares llargues

Barça. La desfeta a Montilivi ha deixat molt tocats Xavi i uns jugadors que ahir es van entrenar sense marge per a les bromes, conscients que l’objectiu de mínims d’acabar segons és difícil

Això de l’alegria ja se sap que va per barris. Tota l’eufòria que encara es respirava durant el dia d’ahir a Girona després d’assaltar la segona posició de la lliga i fer història garantint presència en la pròxima edició de la Champions va contrastar amb l’ambient tens que es va viure en l’entrenament de recuperació del Barça a la ciutat esportiva. El 4-2 de Montilivi ha deixat molt ferit el vestidor, perquè, tal com va dir Xavi en roda de premsa en la prèvia del Girona-Barça, acabar la lliga com a segon classificat és un objectiu de mínims dins una temporada per oblidar i ara fins i tot aquest objectiu obligat s’ha complicat, i molt, després de perdre a Girona. El Barça ja no depèn de si mateix per jugar la pròxima supercopa, aquesta és la realitat. Laporta es va enfadar moltíssim després del KO a Montilivi. Ahir va ser un dia de poques bromes a Sant Joan Despí. Sergi Roberto, un dels assenyalats del duel català, es va entrenar al marge del grup per culpa d’un cop a les costelles. També Christensen va fer treball individual per les molèsties al tendó d’Aquil·les que arrossega des de fa temps. Koundé va ser un dels pocs titulars contra el Girona que va treballar ahir a més intensitat juntament amb el grup de suplents. Va imperar la seriositat damunt del camp d’entrenament.

Demà, dimarts, la plantilla tindrà dia de descans. Serà l’únic dia de festa que concedirà Xavi fins al partit contra la Real Sociedad del dilluns dia 13. L’equip estarà molt atent a la cita que el Girona té divendres contra l’Alavés a Mendizorrotza (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.