Barça

El cas Vitor Roque puja de to

Mercat. André Cury lamenta la falta de minuts de Vitor Roque i acusa Xavi de no haver-li donat les oportunitats que mereixia. El representant del jugador diu que només valora dues opcions: el Barça o una venda; no és partidari d’una cessió

“No entenc que Vitor Roque no hagi tingut més minuts. Xavi no n’ha parlat amb el jugador. No entenc la situació. Si vam escollir el Barça, tenint opcions en què guanyàvem el doble, era perquè ell volia jugar en el Barça, però si l’entrenador no li ho deixa fer, haurem de buscar un altre camí. Amb una cessió, en el cas d’un noi tan jove, l’acabes perjudicant, perquè se’n va a un altre club que probablement no tindrà interès a cuidar-lo perquè no és jugador seu. Nosaltres volem continuar en el Barça, però si no pot ser, aleshores ens asseurem amb Deco i el president i decidirem el millor per a tots.” Paraules d’André Cury, ahir als micròfons de RAC1. Ell ho té clar: o Barça o venda. No preveu l’escenari d’una cessió com preferiria el club. L’agent del jugador acusa Xavi de falta d’oportunitats, i va comparar el cas Vitor Roque amb com va actuar el Madrid amb Vinícius: “Aquí la premsa només diu ximpleries. Mira què va passar en el Madrid amb Vinícius. Ha tardat dues temporades i mitja a jugar, i ara vet aquí com ho fa. Aquí, a Barcelona, en dos mesos la gent ja munta un embolic i et volen matar”, assegura.

També Rivaldo ha lamentat la falta de minuts de Vitor Roque en les últimes hores: “No ha tingut oportunitats, és una pena, perquè és un jugador amb molt futur i ho va demostrar en el campionat brasiler.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.