Barça

Pessimisme lògic de Vitor Roque amb la llista de Dorival

Copa Amèrica 2024. El seleccionador del Brasil farà pública divendres la llista per a la cita del mes de juny als Estats Units

L’Argentina i el Paraguai seran els dos representants sud-americans en els Jocs Olímpics d’aquest estiu. El Brasil, l’actual campió i present en la cita des del 2004, no podrà defensar l’or a París 2024. Vitor Roque es va quedar el mes de febrer passat sense bitllet per volar amb la selecció olímpica brasilera a la gran cita i ara li perilla seriosament també la seva presència en la copa Amèrica 2024, que es disputarà a partir del 20 de juny als Estats Units. Difícilment serà a la llista definitiva de Dorival Júnior. El seu ostracisme en el Barça el deixa virtualment fora.

El seleccionador de la canarinha, el coordinador tècnic, Juan, i els assistents Lucas Silvestre i Pedro Sotero han estat seguint els últims dies diversos jugadors que competeixen a Europa. Durant el seu periple han visitat Espanya, Anglaterra, Alemanya, Portugal, França i Itàlia. Dorival i el seu equip tècnic han pogut comprovar el bon moment personal de jugadors com Raphinha, Savinho, Yan Couto, Vinícius i Rodrygo i el retorn a escena de Militão, però els informes de Vitor Roque no són positius. Zero minuts amb el Barça en les últimes quatre setmanes.

El jugador ja no va ser inclòs per disputar els amistosos del mes de març contra Anglaterra i Espanya, i difícilment participarà en la copa Amèrica. Altres promeses de present i futur com ara Endrick estan davant seu ara mateix. L’enigma es resoldrà divendres, quan està previst que Dorival faci pública la llista. Vitor Roque, pessimista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)