Barça

Dia de partit i celebració al Johan Cruyff

Barça. Després del duel contra l’Athletic Club (20.30 h), les blaugrana aixecaran el títol de campiones

El Barça afronta aquest vespre (20.30 h) la 27a jornada de lliga amb els deures fets. Les blaugrana es van proclamar campiones el cap de setmana passat al feu del Granada, i avui és dia de celebrar-ho amb tota l’afició a l’estadi Johan Cruyff, que es vestirà de gala per a una gran vetllada per festejar la cinquena lliga consecutiva guanyada per les de Jonatan Giráldez. Homenatge a Patri Guijarro pels seus 300 partits com a blaugrana, samarretes exclusives i l’actuació de Ginestà seran alguns dels ingredients d’aquesta festa.

Perquè la jornada sigui rodona, abans s’haurà de superar l’Athletic Club. Un tràmit que ha de servir per començar a preparar les dues finals que els queda a les culers, la de copa i la de la Champions. “Els partits i entrenaments que ens queden ens poden ajudar a preparar les dues finals. Volem continuar donant alegries a l’afició. Avui ha de ser un gran dia i hem de combatre les armes que té l’Athletic”, va dir el tècnic gallec.

LA PRÈVIA

La motivació és preparar-nos per a les dues finals que tenim, la de la copa i la Champions
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció