Barça

Amb la copa a l’horitzó

Lliga F. Les blaugrana superen còmodament el tràmit contra l’Eibar i ja tenen la mirada posada en la final d’aquest dissabte contra la Real Sociedad

Eibar 0 Barça 4

EIBAR:Noelia, Carla (Pizarro, 63’), Sierra, Amani (Honoka Yonei, 63’), Arene (Zaira Flores, 74’), Campos (Van Deursen, 63’), Noko (Ane Pérez, 81’), Elba, Jujuba, Annelie, Eider.BARÇA:Paños, Jana, Paralluelo, Marta, Graham (Bruna, 63’), Alèxia, Aitana (Vicky, 63’), Rolfö (Dragoni, 72’), Walsh, Engen (Martina, 72’), Ari Arias (Esmee Brugts, 72’).GOLS:0-1 (16’) Paralluelo. 0-2 (20’) Marta Torrejón. 0-3 (38’) Graham. 0-4 (71’) Alèxia.ÀRBITRE:Suárez González.T.G.:Jujuba.PÚBLIC:1.440 espectadors a l’estadi municipal d’Ipurua.

El Barça ja es pot concentrar de ple en les dues finals consecutives que té al davant. En només una setmana, l’equip blaugrana aspira a aixecar dos títols: el de la copa, aquest dissabte contra la Real Sociedad (19 h), i el de la Champions, el 25 de maig contra l’Olympique de Lió. Si ho fes, l’equip de Jonatan Giráldez assoliria una fita històrica: alçar-se amb un pòquer de títols en una mateixa temporada, després d’haver guanyat ja la supercopa i la lliga. El repte cada cop és més a prop. Les blaugrana arriben al tram decisiu i més important de la temporada en plenes condicions. Arriba l’hora de la veritat.

Monòleg absolut

En la darrera prova abans d’afrontar aquesta setmana clau, les blaugrana no van donar cap mena de possibilitat a l’Eibar, que va sortir golejat d’Ipurua. Tot i que Giráldez havia reservat algunes jugadores deixant-les a Barcelona per gestionar càrregues i minuts abans de l’esprint final, el tècnic gallec va apostar per un onze competitiu. Res de rotacions.

L’equip juga de memòria, i ahir no va ser cap excepció. Les blaugrana van fer una primera part per emmarcar, amb un joc superlatiu que ràpidament va donar fruits. Salma Paralluelo va ser l’encarregada d’obrir la llauna en el minut 16, amb un xut a boca de canó després d’una assistència magistral de Graham. El segon no es va fer esperar. Marta Torrejón va ampliar les distàncies amb una rematada potent des de l’àrea petita (20’), i Graham va sentenciar el duel amb la tercera diana abans de marxar als vestidors (38’).

Després de la represa, el guió va ser el mateix. Monòleg absolut de les culers, que van fer el quart amb una gran rematada de cap d’Alèxia (71’). Deures fets. Pròxim objectiu: aixecar el títol de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.