Barça

Víctor Font: “Des del club no se’ns diu la veritat”

Víctor Font, excandidat a la presidència del Barça, ha repassat l’actualitat blaugrana en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio.

La situació del club

“Estic preocupat pel desgavell general de l’institució a nivell econòmic, institucional, general. Em preocupa no fer bé les coses”

La gestió actual

“En el moment tan crític en el qual estàvem tocava professionalitzar el club, i hem anat enrere.

No se’ns està dient la veritat dins el club, ja que la situació econòmica és pitjor que fa 3 anys, tenim 1.000 milions de pèrdues operatives, i les palanques no les hem venut bé. Preocupa el relat del president.

Tres anys i mig després és la primera vegada que s’ha fet un pla de viabilitat econòmica.”

Els dirigents de l’entitat

“Si les coses es fan bé tenim el potencial per competir amb el Madrid, ja que tenim més talent que ells, però no som capaços de crear unes condicions perquè aquest talent vulgui estar en el club.

El club està gestionat per gent no qualificada, tots han marxat, només han quedat amics, coneguts i familiars. És una desgràcia que la gestió del talent estigui en amics del president que prenen decisions com la del fitxatge de Vitor Roque.”

Moció de censura

“Les mocions de censura haurien d’estar prohibides per errors de gestió, ja que els qui governem el club son humans, ens podem equivocar. La moció de censura serveix per quan es cometen delictes, com en l’època de Bartomeu. Si s’ha creuat alguna línia vermella en el que ha explicat El Periódico no descarto una moció de censura.

Les següents setmanes són molt importants, demano que les decisions clau es decideixin bé”.

Xavi

“Jo hauria apostat per una estructura que hagués reforçat a Xavi. És molt important una estabilitat esportiva, i quan es parla d’estabilitat és fer-ho, no només dir-ho. Mai sabrem com hagués funcionat l’entrenador en el nostre projecte.”

Una possible candidatura

“Si hi haguessin eleccions demà em presentaria, però no se que passarà d’aquí dos anys. En la roda de premsa d’aquí un mes explicarem les novetats en les que hem estat treballant des de les eleccions. Hem de posar els interessos del club per davant, i jo estic a disposició per ajudar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)