Barça

Xavi: “Les coses que no hem fet bé, s’han de canviar”

Xavi Hernández ha parlat aquest migdia en la prèvia de l’Almeria- Barça de demà (21.30h). Les seves declaracions més destacades:

El partit contra l’Almeria

“No és un partit fàcil. Penso que l’Almeria ha merescut molts més punts. S’han alliberat ara, per desgràcia per ells, perquè han baixat. No tenen res a perre i tenen jugadors de nivell. Han competit contra els equips potents de la lliga. A dalt tenen molt nivell: Leo Baptistao, Arribas, Embarba, Jonathan Viera... depenem de nosaltres. Si fem els 6 punts, serem segons”.

Vitor Roque, 30 milions en una època difícil econòmicament

“La intenció no era que vingués al desembre. Voliem que es quedés allà i es formés. Però amb la lesió de Gavi es va obrir la opció i vam pensar que era una bona opció. És un jugador en formació. Entenc que hi ha jugadors que estan per davant d’ell i ha de jugar menys. Això ha passat tota la vida i més amb jugadors joves”.

Missatge per la temporada vinent

“Ho explicarem quan tinguem la foto de la plantilla. Primer hem de planificar, reforçar-nos, en el cas que ho podem fer i a partir d’aquí, parlarem. Ara però només pensem en demà. Un objectiu de mínims; per prestigi, per econòmic i per poder lluitar per un títol la propera temporada”

Amb la plantilla d’ara es pot competir?

“L’objectiu és millorar i incorporar gent. Les coses que no hem fet bé, s’han de canviar”

Araujo amb molèsties

“Demà farem canvis en l’onze. És lògic. Vam tenir un partit exigent i vam estar molt bé. Araujo encara té dolor, no està còmode i demà decidirem”.

Molts canvis respecte aquesta plantilla en el mercat?

“No ho sabem. Hem de veure de com està la situació econòmica i de fair play. Però no és moment de comentar això”

Baixa de Gundogan

“Hi haurà rotacions. No sé si una per línia. Alguna obligada, com la de Gundogan. Hi ha gent que no va participar l’altre dia i haurà de participar”.

Pedri

“L’altre dia necessitàvem que baixés a la base per construir. Ens agrada tant a la base com en l’últim terç de la jugada. Si està bé és diferencial, un jugador molt important”

Ganes que s’acabi la temporada?

“Tinc ganes de quedar segon. Estic bé i pensant en el partit de demà”

Faria molts canvis en la plantilla?

“No t’ho puc dir a tu. Li explico a Deco”.

Bones sensacions per fitxar?

“El president i Deco sempre son positius, però la situació econòmica ens marcarà la planificació esportiva”.

Casadó

“Sí. Ho he dit moltes vegades. És un jugador que competeix, que és líder i que m’agrada. Com a mínim farà la pretemporada”.

Missatge actual per al barcelonisme

“Intentarem competir. El culer ha d’entendre que la situació és complicada. Sobretot a nivell econòmic. Fa 25 anys, arribava l’entrenador i li portaven a qui volia. Ara no és així. El barcelonista ho ha d’entendre. Nosaltres ens ajustarem a això. Necessitem estabilitat, tenmps i intentarem fer coses bones per competir”.

Demà partit 100 a la lliga

“Estem en continua progressió. Hem de seguir millorant, jugar millor a futbol i, sobretot competir. L’any passat vam fer-ho i aquest any ho hem tingut a les mans i se’ns ha escapat”.

Araujo renovació

“Parlo amb ell molt sovint. Ronald sap perfectament el què penso d’ell. Ell sap el què desitjo amb el seu futur. Ell està feliç aquí”.

Joao Félix, un mes sense ser titular

“Ens ha ajudat molt. Té bons números, però té competència que està a molt bon nivell. També val per Vitor i Ferran. Joao ha estat important i ho ha de ser fins a final de temporada”

El Barça Atlètic, va bé que puji?

“Contra el Dépor va estar molt bé. Penso que no és l’objectiu principal que pugi, però sí que és beneficiós que estigués a segona A. No és el més important, però. El més important és la formació i així ho entenen Márquez i Óscar López”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)