Barça

Gemma Font renova fins al 2025

El Barça ha anunciat la continuïtat de Gemma Font per una temporada més. La portera, de 24 anys, acabava contracte aquest proper 30 de juny, però continuarà a les files blaugrana un any més després de segellar el nou contracte al costat del president, Joan Laporta, i del directiu del femení, Xavi Puig.

Font ha estat la tercera portera del Barça aquests últims anys, si bé el curs vinent Sandra Paños ja no formarà part de la plantilla. La de Tagamanent va debutar amb el primer equip en un partit de la copa Catalunya del curs 2018/2019 i en la 2020/2021 va poder debutar en la lliga i en la Champions. Aquest curs ha disputat un partit de Champions, al camp del Benfica, i un de la Copa de la Reina, contra l’Albacete.

El Barça tanca així una de les carpetes de renovacions que estava pendent. Alexia, Bronze i Mariona són les altres que queden per resoldre, si bé es coneixerà el futur de totes tres en les properes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)