Barça

La protagonista

Mariona Caldentey

Insaciable

El Barça va ser ahir una màquina de fer gols. Res les va aturar. Ona Batlle, Caroline Graham i Mariona Caldentey se’n van anar de La Romareda amb un doblet sota el braç. Clàudia Pina i Salma Paralluelo també es van afegir a una festa en què la davantera mallorquina va emergir com una de les grans protagonistes del duel, no només per les seves dues dianes, sinó també per tres assistències i un treball insaciable dins el camp. Una gran actuació que va ser premiada amb l’MVP de la final. “No ho hem de normalitzar perquè és molta feina, molt esforç. El resultat és ampli, però ningú se’n va del partit. Fem un joc col·lectiu que fa que individualment totes puguem brillar. Aquesta és la clau”, va dir Mariona després d’una golejada incontestable d’un equip que no perd mai l’ambició.

En el minut 13 de la primera part, va començar el recital de la balear, amb una centrada mil·limètrica al segon pal que va rematar de cap de manera contundent Salma Paralluelo per situar el 2-0 en el marcador, una acció en què Mariona va rebre un fort cop al cap en caure a terra. Per sort, va poder continuar sense problemes, i a la mitja hora va tornar a aparèixer per fer una gran passada de primeres a Ona Batlle, que va firmar la maneta abans de marxar als vestidors.

En la represa, li va arribar el premi a la insistència. La seva incidència en atac es va traduir en dos gols. Probablement, dues de les dianes més fàcils de la seva vida. Només va haver d’empènyer la pilota al fons de la porteria (48’ i 58’). També va tenir temps de regalar una tercera assistència a Clàudia Pina.

Nit rodona per a una jugadora que ara mateix està més fora que dins del Barça. Dissabte que ve, en la final de la Champions contra l’Olympique de Lió, pot viure el seu últim partit amb la samarreta blaugrana. La mallorquina té ofertes de grans clubs, i després d’una dècada a can Barça, busca nous reptes. Història i emblema d’aquest club, s’ha guanyat el dret a decidir el seu futur. Abans, però, queda el més important, aconseguir el pòquer de títols i posar el punt final a una temporada per a la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.