Barça

Bronze va ser a l’altre costat

Minut 30 de partit. Lucy Bronze rep la pilota a l’extrem dret del Ferencvaros Stadion de Budapest. Té temps per aixecar el cap, pensar i decidir. Envia l’esfèrica a la frontal de l’àrea petita, on Ada Hegerberg clava la quarta i última punyalada al Barça. El Lió guanya 4-0 les blaugrana i acarona la seva sisena Champions, la quarta seguida. A l’altre costat, un equip verge en aquest tipus de partits, es veu superat i acaba la final d’aquell 2019 amb llàgrimes de desolació als ulls.

Cinc anys després, Lucy Bronze s’ho mira des de l’altra banda i vesteix el blaugrana del Barça. La lateral anglesa va ser un reforç de luxe l’estiu del 2022. En el seu primer any va poder aixecar tots els títols possibles menys la copa i va posar-se a la butxaca l’afició. Com a blaugrana no s’ha enfrontat encara al Lió. Està vivint de primera mà la millor època de l’equip, però també va ser una de les líders de l’imperi francès. “Hi ha algunes cares noves, però el nucli de l’equip continua sent el mateix. Encara tenen aquesta mentalitat de voler ser campiones d’Europa i sempre la tindran”, va explicar Bronze en una trobada amb els mitjans.

La lateral blaugrana creu que és precisament la mentalitat el que marca la diferència. “Probablement per això, en la història recent, només el Lió i el Barça han aconseguit el títol. Són els dos equips amb més talent d’Europa dels darrers anys, i tots dos tenen la mentalitat de guanyar i tenir fam”, va dir Bronze, que creu que el fet de no haver guanyat mai el conjunt francès no afecta. “Crec que l’equip només ho veu com un altre partit. Sabem que som prou bones per guanyar. Elles potser han tingut més experiència en el passat, però això ha canviat. El Barça suma dues Champions i quatre finals seguides”, va explicar la lateral, que va posar d’exemple la final d’Eindhoven. “Quants equips capgiren un 0-2 en una final amb la pressió i els records d’haver perdut altres finals? Es va mostrar una cara completament diferent.” Ara toca mostrar-la contra la bèstia.

L’OPINIÓ

El Lió té aquesta mentalitat de voler ser campiones d’Europa i sempre la tindrà
Lucy Bronze
JUGADORA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)