ACB

Khem Birch, nomenat MVP de la jornada 32 a la Lliga ACB

El pivot del Bàsquet Girona va ser decisiu en el partit davant Baskonia amb 21 punts i 14 rebots

El pivot del Bàsquet Girona, Khem Birch, ha estat anomenat com a MVP de la jornada número 32 de la Lliga ACB, segons la pròpia lliga. El jugador de 31 anys va fer una actuació espectacular en la victòria per 92.-96 davant un dels rivals més perillosos del campionat, el Baskonia, a la seva casa.

El canadenc va fer 21 punts (entre ells, 3 esmaixades) i va capturar 14 rebots, arribant al 30 de valoració. Amb aquesta victòria, el Bàsquet Girona va celebrar de la millor forma possible la salvació i la continuïtat a l’elit del bàsquet estatal. I és que, gràcies a la victòria del Real Madrid per 94-80 amb el Bàsquet Granada, els gironins certificaven la permanència.

Tornant al pivot provinent de l’NBA, comenta que el partit davant del Baskonia va ser molt dur i que va exigir màxima concentració per a guanyar-lo: “Va ser molt dur, però hem crescut, hem tornat. Sobre el paper, aquests equips són més talentosos en l’equip en general, així que has d’estar al màxim des del principi fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)