Lliga femenina

Laia Palau: “Les sinergies amb el Bàsquet Girona són molt bones”

“L’únic que puc dir és que fa dos anys que treballo també pel Bàsquet Girona, amb el planter, i les sinergies són molt bones. Patim junts, gaudim junts i ens fem costat. N’estic orgullosa perquè no sempre ha etast així. Hem entès que hi som tots pel mateix, promocionar el bàsquet i Girona. Jo només puc dir que treballem bé, a gust, ens estem coneixent i, si en algun moment algú ha de dir alguna cosa, no soc jo. Ja s’informarà degudament”. Laia Palau feia aquesta reflexió preguntada per la possibilitat que el Bàsquet Girona i l’Uni integrin els equips professionals en una mateixa estructura.

Ho explicava en la roda de premsa de valoració de la temporada de l’Uni. Palau treballa en la confecció de la plantilla del curs que ve, pendent de la decisió de Roberto Íñiguez. “Com a club, és la nostra primera opció. Volem que Roberto es quedi. Pel currículum, perquè el coneixem, perquè és un grandíssim entrenador. És molt vàlid per liderar un projecte d’aquesta magnitud.”

Ha faltat caràcter

Preguntada per què havia faltat aquesta temporada a l’Uni, la directora esportiva deia: “Consistència. Hem vist un equip que ha mostrat diferents cares. Bons partits, trossos bons de partits, però també apagades, puntuals o de tot un partit. La consistència i la solidesa. Mala llet? Sí, forma part d’aquesta consistència. Caràcter com a equip, diria jo. Ha estat un grup molt treballador. No han trobat la manera de fer-se fortes, no sé si ha estat una qüestió de confiança, d’autoestima com a grup.” Lideratge individual a la pista? “Per l’any que ve, està clar que hem de fitxar caràcter. Però, com es fitxa això? Aquest és el plantejament. Això no ve en els números. També és curiós, perquè potesr en un lloc una té molt caràcter i arriba aquí i no. el roster m’agradava molt, ho segueixo dient.”

Les expectatives

“Aquí tots estem molt ben acostumats, jo la primera. Cada vegada ens costa més estar a dalt, però volem ser-hi. La configuració de la plantilla, que ja fa estona que hi estem treballant, és per intentar competir, guanyar títols o estar en disposició de guanyar plaça d’Eurolliga. Per tant, l’equip ha de ser gairebé d’Eurolliga, com aquest any. Per estar amb els de dalt, hem de fer coses competitives. També per donar espectacle, que és important. Tenim una massa social que ens segueix i ens sentim responnables”.

“No puc estar contenta”

“La valoració de la temporada, jo no puc parlar mai de fracàs perquè sé que hi ha hagut feina, implicació, compromís i batalla. El club és ambiciós, ho som tots, i no estem contents amb els resultats. No podem sortir a treure pit, però tot i així hi ha hagut moments que s’ha vist aquest equip, uns certs mínims s’han aconseguit”, admetia. “Soc exigent i no puc estar contenta amb la temporada, però també sé que passaran els dies. Ha continuat venint gent, mantenim l’esperit del que és l’Uni i seguim treballant perquè aquest equip estigui a dalt de tot. Som conscients de com està el panorama, la lliga, els rivals, i potser hem de no rebaixar expectaties però ser realistes i les coses s’hauran de fer cada vegada millor si volem seguir sent un dels equips de dalt. I aquest any, dels de dalt, hem sigut el pitjor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.