Més bàsquet

Mataró acull la 3a edició de l’EPIC

El municipi barceloní es converteix en l’epicentre del bàsquet europeu

El Tecnocampus de Mataró acull aquest divendres la 3a edició de l’EPIC, el Congrés Internacional de Rendiment Esportiu, la trobada més important del bàsquet a Europa i una de les principals en rendiment esportiu en general, en la que hi serà present l’Associació de jugadors de l’Eurolliga(ELPA). El director gerent de l’associació, Bostjan Nachbar, comenta que “hi ha molts elements que influeixen en la carrera d’un esportista com la preparació física, la nutrició, la rehabilitació, la recuperació, la psicologia esportiva o la traumatologia. EPIC va d’això: ajunta totes aquestes peces perquè els esportistes ho puguin fer bé”.

En la trobada hi haurà un tema central i vital a analitzar, i és la saturació en el calendari d’una temporada que va iniciar al passat mes d’agost amb el Mundial i finalitzarà un any més tard amb la celebració dels Jocs Olímpics de París.

Grans noms del món del bàsquet es deixaran veure per el Tecnocampus de Mataró, entre ells representants de l’Eurolliga, el sindicat de jugadors de l’NBA, el Barça o l’Olímpia de Milà. I és que ja ho diu Nachbar, “té tot el sentit del món que vinguéssim aquí. Catalunya és terra de bàsquet”. El mateix alcalde de la ciutat ha rebut als organitzadors del congrés en un dels edificis més emblemàtics, la Nau Gaudí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció