LEB Or

El Força Lleida fa el primer pas en el ‘play-off’ contra el Lucentum (84-73)

L’ICG Força Lleida arribava embalat al play-off, amb nou victòries seguides per tancar la lliga regular, i ha fet el primer pas endavant en l’eliminatòria contra el Lucentum Alacant (84-73). La sèrie, amb l’accés a la final a quatre com a premi, és al millor de cinc partits i tindrà continuïtat diumenge encara a Lleida, abans d’anar cap a Alacant.

El 12-7 ha estat el primer avantatge d’un primer quart en què els lleidatans s’han arribat a situar 21-12 i que han tancat amb 8 punts de marge (23-15). Un 9-0 de sortida en el segon quart ha eixamplat la renda (32-15). Però l’Alacant ha reaccionat de manera contundent, amb un 0-12, per passar d’un 36-18 al 36-30 a 3:10 del descans. El Lleida s’ha refet i ha arribat al descans per sobre la barrera dels 10 punts (43-32).

El conjunt de Gerard Encuentra ha fet una estirada en el tercer quart, que els visitants han corregit (19-16) per arribar als últims 10 minuts amb el 62-48. Amb una distància que ha arribat a superar els 20 punts, els locals no han hagut de patir per assegurar el primer punt de la sèrie. Jaume Lobo (19 punts) i Krutwig (17), els més inspirats.