WNBA

Primers rècords de Caitlin Clark tot i el 0-3 de les Fever

Caitlin Clark supera els 50 punts i 15 assistències en els seus tres primers partits a la WNBA, que les Indiana Fever han perdut; dos dels quals contra les Liberty de Nova York (líders amb 3-0). El 91-80 a Brooklyn va tornar a tenir Breanna Stewart com a gran figura, amb 24 punts. Aquest cop la número 1 del draft en va fer 22 (4/10 triples), amb 8 assistències que li permeten igualar els rècords de Candace Parker, Sue Bird i Nikki McCray; les altres tres figures que havien fet un inici com aquest. De fet, la meitat dels punts del seu equip passen per les seves mans ja fos anotant o assistint. Entre les beneficiades, Kelsey Mitchell, que va fer-ne 17, mentre per les locals Sabrina Ionescu es quedava amb 12, tots des de la línia de tres (4/9).

La protagonista de la nit és Kahleah Copper, que estableix el seu rècord anotador amb 38 punts en la victòria per 88-85 de les Phoenix Mercury –15 punts de Diana Taurasi i 2 en 6:06 de Morgan Bertsch– sobre les Atlanta Dream (22 d’Allisha Gray i 21 de Rhyne Howard).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)