Espanyol

Manolo González: “Si guanyem, la situació canviarà radicalment”

L’Espanyol afronta demà (18.30h) contra el Valladolid un duel decisiu per les seves aspiracions a aconseguir l’ascens. En la prèvia d’aquest partit crucial, el tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa.

És el de demà l’últim tren per a l’ascens directe?

“És un partit important, igual que el d’Elx i Leganés. Sabem que si guanyem donem un cop sobre la taula important. Sortirem convençuts d’anar a pels tres punts. Sortirem a guanyar. Sabem que si ho fem la situació canvia radicalment. Sortirem a morir al camp, no queda una altra”.

En què està incidint?

“Com fer mal al rival i on ens poden fer mal ells. És el que fem cada setmana per preparar els partits. Sobretot, finalitzar les accions que tenim bastant clares, també la presa de decisions en els últims metres. No hem perdut des que estic aquí, però se’ns ha escapat partits com el dia del Leganés, el Tenerife, l’Sporting...”.

Com està l’equip?

“Braithwaite va transmetre un sentiment que tenim dins. El sentiment és de seguretat amb el que fem. Ells se senten segurs amb el que estem fent. Estan convençuts en la manera de jugar i de la feina que s’està fent. Necessitem guanyar per capgirar aquest bloqueig que tenim a nivell mental”.

Com se li pot fer mal al Valladolid?

“Hem canviat un parell de coses de com defensar certes situacions del rival perquè hi ha aspectes que els fan molt bé. La idea és anar a buscar el partit sent molt intel·ligents”.

Què destaca del rival?

“El potencial dels jugadors i de l’equip. Si analitzem l’equip un per un, traient algun lesionat important, tenen un potencial molt gran. A pilota aturada va bé, a nivell de transicions ofensives va bé, i a nivell de situacions d’atac també va bé. És un equip treballat i que pot fer mal. Però penso que tenim les armes per fer-los mal i controlar el rival”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció