Espanyol

És a les seves mans

Espanyol. Els blanc-i-blaus estan obligats a guanyar per continuar vius en la lluita per aconseguir l’ascens

L’Espanyol afronta avui (18.30 h) contra el Valladolid la primera de les quatre finals que li queden si vol tenir possibilitats reals de pujar a primera divisió, sigui de manera directa o disputant el play-off. Una altra ensopegada deixaria l’equip de Manolo González en una situació encara més delicada. És a les seves mans arribar viu a la darrera jornada, en què sembla que tot es decidirà.

No serà, però, gens fàcil aconseguir els tres punts al José Zorrilla. El Valladolid, segon de la taula amb sis punts més que els blanc-i-blaus, és el millor equip com a local de tota la segona divisió. Els de Paulo Pezzolano només han deixat escapar 14 punts dels 57 disputats (quatre empats i dues derrotes, contra l’Alcorcón i el Racing de Ferrol). “Sabem que si guanyem donarem un cop sobre la taula important. La situació canviarà radicalment. Sortirem a morir al camp, no queda cap més opció. Necessitem guanyar per capgirar aquest bloqueig mental que tenim”, va dir el tècnic gallec en la roda de premsa prèvia a aquest partit.

L’equip està convençut que aconseguirà l’ascens directe. Ara falta que ho demostrin al terreny de joc. Avui, primera prova de foc contra un rival exigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)