Espanyol

Manolo González: “L’equip no està mort”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat sense gols contra el Valladolid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Hem sortit a guanyar. Hem disposat de bastantes arribades, com l’acció de Jofre, Nico, Martin, o Gastón, en transicions bastant clares que no hem sabut acabar. Si no acabes aquestes accions, tens la sensació que no estàs arribant. A nivell defensiu, hem controlat bastant bé el rival. En la segona part, que et quedis amb un home menys per simular un penal... en partits d’aquest tipus són detalls que condicionen molt. Hem jugat 45 minuts en 10 jugadors en un camp com aquest i un equip que ve d’una ratxa bastant bona. Cabrejat i fotut, però amb mentalitat per tirar-ho endavant”.

Ànims de l’equip

“Si un equip estigués mort, quan et quedes amb 10, es deixaria anar i acabaria perdent el partit. L’equip ha volgut guanyar. L’equip no està mort. Està amb ganes de tirar endavant. Marxem fotuts perquè la segona part no l’hem pogut disputar amb condicions normals per poder guanyar”.

Com afronten els tres partits que queden

“Intentar apurar totes les opcions que tenim fins al final. Si no podem arribar a l’ascens directe perquè no ens dona, volem acabar el més amunt possible i no acabar cinquens, per exemple. Hem d’apurar totes les opcions que tinguem perquè l’equip quedi el més amunt possible”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)