Espanyol

Només val la victòria

Espanyol. Els blanc-i-blaus estan obligats a sumar els tres punts contra l’Oviedo si volen mantenir alguna esperança d’assolir l’ascens directe

L’Espanyol s’encara al tram decisiu de la lliga amb moltes urgències. Els blanc-i-blaus tenen molt i molt compromesa la possiblitat de pujar de manera directa, però poden acumular mèrits que l’apropin a l’objectiu. Per això, han de guanyar els tres partits que queden. Començant per avui, contra l’Oviedo, un rival directe. Només un punt separa el conjunt català de l’asturià. Marxar avui de l’Stage Front Stadium amb el triomf permetria als periquitos mantenir vives les possibilitats d’acabar el curs entre els dos primers classificats, alhora que farien un pas de gegant per assegurar-se, almenys, el play-off. La segona divisió continua més ajustada que mai i el marge d’error s’ha esgotat. Guanyar ja és innegociable. El tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ho té clar. “No firmo el tercer lloc, lluitarem fins al final per aconseguir pujar de categoria de manera directa. Sabem que som capaços.”

L’Espanyol arriba a aquest crucial partit després d’encadenar cinc empats consecutius. Si hi ha una cosa que ha condemnat el quadre espanyolista ha estat la poca contundència en els metres finals. “Generem moltes oportunitats però no les acabem de concretar. Moltes d’aquestes ocasions abans no es fallaven”, va dir Manolo González, que no es mostra gens preocupat perquè creu que “l’equip està jugant bé”.

Per a aquest duel, el tècnic gallec tindrà les baixes per lesió de Pol Lozano i Jofre Carreras, a més de les de llarga durada d’Edu Expósito, Omar Sadik i Joan Puig. També la de Nico Melamed, sancionat per la vermella que va veure en el darrer partit contra el Valladolid. José Gragera serà dubte fins a l’últim moment. Avui només val la victòria. Res més. És a les seves mans.

MANOLO GONZÁLEZ

No firmo el tercer lloc, som capaços de pujar de manera directa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)