El Peralada perd contra el Castelldefels i diu adeu al ‘play-off’ (2-1)

Dos gols de córner, el segon en el temps afegit, condemnen els xampanyers

El Peralada ha patit una derrota dolorosa aquesta tarda al camp del cuer, el Castelldefels (1-2), i cau fins a la dotzena posició, dient pràcticament adeu a qualsevol opció de disputar el play-off d’ascens a 2a divisió FEF, ja que està a sis punts del cinquè, el Tona –amb qui la diferència de gols particular guanyada–, quan només queden dues jornades.

El partit ha començat amb moltes alternatives pels dos equips, que han trepitjat l’àrea rival amb relativa facilitat, tot i que les ocasions més clares les ha tingut el Castelldefels. De fet, la més clara ha estat un penal comès per Jona, que el mateix porter s’ha encarregat d’evitar que acabés amb gol aturant el xut de Kike Ramírez (19’). Tot i les contínues ocasions, el marcador no s’ha mogut abans del descans.

La segona part ha començat amb el mateix guió, amb bones aturades d’Antonell i Jona a les dues porteries, fins que ha arribat l’1-0, quan Marimon ha rematat al fons de la portera un córner (57’). El Peralada ha reaccionat de meravella, i és que en minut 65’ Marc Medina ha marcat l’1-1 culminant a l’interior de l’àrea una jugada per la banda dreta. En els minuts finals podria haver passat qualsevol cosa, i és que Marc Medina ha rematat desviat per poc una acció que hauria pogut donar la victòria als xampanyers (85’) i, en canvi, el Castelldefels sí que ha trobat porteria en el temps afegit, quan Marimon ha tornat a marcar de cap a la sortida d’un córner (92’).