Europa League

El Bayer Leverkusen continua a la seva

Europa League. El conjunt entrenat per Xabi Alonso, campió de la Bundesliga i a la final de copa, s’imposa (0-2) al feu del Roma i fa un gran pas per ser a la final del torneig europeu

No hi ha cap equip més revelació en el futbol aquesta temporada que el Bayer Leverkusen. I és que el conjunt dirigit per Xabi Alonso, que ja va completar la gesta d’arrabassar una Bundesliga al totpoderós Bayern, no s’atura i aspira a més. De moment pot aixecar la copa, en què el 25 de maig disputa la final contra el Kaiserlautern, que milita a la segona categoria, i també és ben a prop de jugar la de l’Europa League. Ho tenen a tocar, de fet, els de l’aspirina, que ahir, en l’anada de les semifinals van superar (0-2) el Roma, deixant així ben encarrilada la tornada. Les dianes de Florian Wirtz (28’) i Robert Andrich (73’) van impulsar un equip invicte aquest curs que encadena 47 partits sense perdre, dels quals n’han guanyat 40.

L’altre lloc en la final se’l van començar a disputar el Marsella i l’Atalanta, amb un desenllaç que ho deixa tot més obert per a la tornada a Bèrgam. Al Vélodrome el resultat va ser d’empat (1-1) en un duel en què van colpejar primer els italians, amb una diana de Gianluca Scamacca (11’) i en què va igualar per als francesos Chancel Mbemba (20’).

Marsella - Atalanta
Anada: 1-1 Tornada: dijous 9/5 (21 h)
Roma- Leverkusen
Anada: 0-2 Tornada: dijous 9/5 (21 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.