2a divisió A

El futbolista català de l’Amorebieta, Félix Garreta, en coma induït

El defensa català Félix Garreta, cedit per al Betis al S.D. Amorebieta de segona divisió, es troba en coma induït a un hospital després d’un traumatisme cranioencefàlic derivat d’un accident domèstic al seu poble natal, Palau-solità i Plegamans de Barcelona. Garreta, de 20 anys, està hospitalitzat a la UCI, fins al moment no s’han revelat més detalls específics.

El central, habitualment jugador de l’equip lateral esquerre, va arribar a la cantera del Betis durant la temporada 2020-2021 procedent del Damm de Barcelona. Va ascendir fins a debutar la temporada passada amb el primer equip, jugant tot el partit contra l’Athletic Club al Benito Villamarín, a la jornada 15 de LaLiga EA Sports.

A més, va participar en un breu període de joc a la tercera ronda de la Copa del Rei 2022/2023 contra el CD Eivissa. Va ser un element clau a l’onze titular del Betis Esportiu i va representar Espanya amb l’equip sub-19, participant en l’Europeu d’aquesta categoria, fins que va decidir ser cedit a l’Amorebieta l’estiu passat.

Amb els bascos, Garreta ha estat una peça indispensable, disputant 33 partits (31 a la Segona Divisió) amb quatre gols aconseguits i una assistència. Pel seu excel·lent rendiment, l’objectiu del Betis és que faci la pretemporada amb l’equip principal aquest estiu sota les ordres de l’entrenador Manuel Pellegrini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció