Ligue 1

Mbappé s’acomiada oficialment del PSG

Era un secret que tothom coneixia, però avui el protagonista de tot el serial s’ha pronunciat oficialment per confirmar-ho. Kylian Mbappé ha publicat un vídeo en què s’acomiada del PSG. El francès havia preferit fins ara no dir res sobre el seu futur. Quan li preguntaven, contestava que anunciaria alguna cosa quan toqués. Amb el PSG eliminat de la Champions, Mbappé ha confirmat que aquest cap de setmana jugarà l’últim partit al Parc dels Prínceps.

“Aquest és el meu darrer any al PSG. No renovaré i la meva aventura acabarà en unes poques setmanes. Diumenge jugaré el meu últim partit al Parc dels Prínceps. He tingut l’honor i l’oportunitat de formar part del club més gran de França i un dels millors del món. El PSG em va permetre tenir la meva primera experiència en un club amb molta pressió i també créixer com a jugador, també amb els errors que he comès”, explica Mbappé en el vídeo. “És dur i mai hagués pensat que seria tan difícil anunciar això, deixar el meu país i la lliga. Però ho necessito. Necessito un nou repte després de set anys. El PSG és un club que no deixa indiferent a ningú. El pots estimar i el pots odiar. Jo he triat estimar-lo. Continuaré mirant els partits. He intentat donar el millor de mi. Espero acabar l’any amb un últim títol. Estareu al meu cor, sempre”.

El davanter francès ha volgut donar les gràcies als seus companys i atots els entrenadors que ha tingut durant la seva etapa al PSG, així com als membres de l’staff i la directiva. Mbappé afirma que dins l’entitat hi ha gent que estima el club i que, per tant, queda en bones mans. També ha tingut paraules d’agraïment a l’afició parisenca.

Mbappé no ha explicat quin serà el seu destí, si bé tot apunta que vestirà la samarreta del Real Madrid la propera temporada després de molts estius de rumors i intents per fitxar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)