L’Escala tanca amb victòria un curs històric (1-2)

El conjunt altempordanès remunta al camp de la Rapitenca i rubrica una brillant estrena a tercera FEF que l’ha dut a lluitar per disputar el ’play-off’ d’ascens fins a la penúltima jornada

L’Escala tanca el seu magnífic primer curs a tercera FEF amb un triomf, el quart de la temporada a domicili, al camp de la Rapitenca, cuer, que va consumar el seu descens matemàtic a la Lliga Elit en la derrota de la setmana passada contra el Girona B (4-2), amb una remuntada a la segona meitat gràcies als gols de Fortu i Pime (1-2).

Els de la Ràpita han obert la llauna a l’equador de la primera meitat amb un gol de Forés (1-0, 23’). 5 minuts més tard, Pime ha provat d’empatar amb un intent de xilena (28’) i, ja al tram final, Ibuki ha vist com el porter local ha aturat el seu xut (38’).

El tècnic Aday Benítez ha sacsejat l’equip amb tres canvis al descans que han donat els seus fruits. Fortu ha igualat les forces a la represa (1-1, 52’), mentre que Pime, segon màxim golejador del grup 5 amb 18 dianes, ha capgirat el resultat (1-2, 66’). La nota positiva del partit ha estat el debut del juvenil Miquel Torrentà, que ha ingressat al terreny de joc com a recanvi de Peter després de superar l’hora de joc (61’).

D’aquesta manera, el conjunt anxovenc, que va perdre les opcions de classificar-se per al ’play-off’ en la derrota patida en el darrer duel davant el Prat (3-5), s’enfila fins als 48 punts i posa punt final a una temporada històrica, la del debut en la categoria, en què ha complert l’objectiu de la permanència amb escreix i que ha lluitat fins al final per disputar la promoció d’ascens a segona FEF. A manca que es disputin la resta d’enfrontaments de la jornada 34, el conjunt altempordanès és el màxim golejador del grup 5 (57) i també el que més gols ha encaixat (59).