1a divisió FEF

El Cornellà naufraga a Lugo (3-1)

El conjunt dirigit per Gonzalo Riutort suma 2 punts dels últims 27 i en queda provisionalment a 3 de la permanència a manca de només dues jornades per acabar el curs

El Cornellà encaixa dos gols en quatre minuts a l’inici de la segona meitat a Lugo que el condemnen, pateix una nova derrota i es complica molt les opcions de permanència. L’equip, que ha sumat 2 punts dels últims 27 en joc i n’acumula un total de 35, en queda provisionalment a 3 de la salvació, tot i que la diferència podria augmentar en funció dels resultats de rivals directes com el Terol (36 punts) o el Sestao River (38) en els seus respectius partits de demà.

Les coses s’han torçat aviat per als cornellanencs, que han vist com Antonetti ha avançat els gallecs (1-0, 7’). Els visitants han provat de reaccionar amb un potent xut d’Eudald aturat per Tabuaço (21’), i el porter local ha tornat a intervenir poc després per desviar a córner una falta directa executada per Armando (23’).

Els de Gonzalo Riutort han empatat a la represa gràcies a una diana de Robert Simón (1-1, 49’). Tot seguit, el Lugo ha aprofitat un breu període de desconnexió per marcar dos gols en quatre minuts que han suposat una autèntica gerra d’aigua freda (2-1, Narro, 52’ i 3-1, Antonetti, 56’). Els dos cops han deixat tocats de mort els verds, que no s’han pogut refer. La nota positiva del partit ha estat el debut del davanter juvenil, Héctor Tejada, que ha ingressat al terreny de joc al minut 69.

El Cornellà, antepenúltim classificat, es troba en una situació molt delicada. Els mals resultats a fora de casa, on només ha obtingut tres triomfs, i sobretot, la falta de gol, un problema recurrent al llarg del curs, poden costar el descens de categoria. L’equip, que no depèn de si mateix per evitar-ho, necessita guanyar urgentment el pròxim dissabte 18 de maig (19h) a casa davant la Cultural Leonesa, que ocupa la sisena plaça. L’últim partit de la temporada serà al camp del Fuenlabrada, un altre dels implicats en la lluita de la zona baixa.