1a divisió

Passeig del Madrid contra un Granada tocat i enfonsat (0-4)

No hi hagut color al Nuevo los Cármenes. El Madrid, campió de lliga des de fa una setmana, visitava un Granada que ha sortit a la gespa sabent que era equip de segona després del triomf del Mallorca d’aquest migdia. La tristesa d’uns i l’alegria dels altres, multiplicada amb la classificació per a la final de la Champions, ha quedat palesa a la gespa amb un triomf clar dels blancs (0-4).

El duel ha arrencat amb un ritme molt baix. Es notava que no hi havia absolutament res en joc. Cap dels dos equips ha protagonitzat arribades destacades, si bé el Granada, intentant treure l’orgull, portava una mica més la iniciativa. De fet, el primer remat a porteria ha estat de Bruno Méndez, que ha obligat a Courtois a posar una mà (20’). El porter belga també ha enviat a córner un xut de Carlos Neva (34’). Però fins aquí. Abans del descans, el Madrid, que ha tornat a jugar amb els menys habituals, ha fet dos gols sense despentinar-se. Fran García ha recollit una centrada de Brahim al segon pal per obrir la llauna (38’). Ja en l’afegit, Arda Güler ha fet el 0-2 (45’+2).

En la represa, el guió ha estat similar. El Madrid controlava sense problemes el temps del partit. Ha emergit la figura d’un dels secundaris amb més protagonisme de la temporada: Brahim Díaz. Ell sol ha fet un doblet en nou minuts. El primer, després d’una jugada individual en què la defensa del Granada li ha posat les coses molt fàcils. Malgrat tot, el xut ha estat bo (49’). El 0-4 ha arribat després d’un remat dins l’àrea a passada de Modric (58’). Els blancs han disposat d’alguna ocasió més per fer el cinquè. També el Granada ha protagonitzat alguna tímida arribada.