Premier

El City, a un pas del títol de lliga

Després de la victòria per 0-2 contra el Tottenham, el Manchester City es troba en una situació molt favorable per conquerir el títol de lliga. Sota la batuta de Pep Guardiola, l’equip lidera la classificació amb 88 punts, superant l’Arsenal, que el segueix amb 86 punts. Aquesta estreta diferència manté la disputa pel campionat oberta fins al final.

En l’última jornada, programada per diumenge (17h), el City s’enfronta al West Ham i, si guanya, es coronarà automàticament campió de lliga. No obstant això, una derrota dels skyblues obriria la possibilitat que l’Arsenal, guanyant el seu darrer partit contra l’Everton, es proclamés campió de lliga després de 20 anys.

En un escenari hipotètic en què tant el Manchester City com l’Arsenal acabessin la temporada empatats a 89 punts –si el City empata i l’Arsenal guanya–, serien els gunners els que s’endurien el campionat gràcies a tenir el goal average general a favor.

Així doncs, els citizen encaren l’última jornada amb la possibilitat de decidir el seu propi destí. Per no haver de dependre del resultat de l’Arsenal, només necessita guanyar el seu darrer partit. Si no ho aconsegueix, llavors haurà de confiar que l’equip dirigit per Mikel Arteta no aconsegueixi sumar els tres punts en el seu compromís final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)