Premier

La Premier League votarà per eliminar el VAR

A proposta del Wolverhampton, els 20 clubs decidiran el pròxim 6 de juny si continuen amb el videoarbitratge la temporada que ve

La Premier League podria no comptar amb el VAR per a la pròxima temporada. Segons han informat mitjans britànics, els clubs de la màxima categoria del futbol britànic votaran el pròxim 6 de juny en l’Assemblea General Anual de la Premier si volen eliminar el sistema de videoarbitratge. El Wolverhampton ha estat el club que ha proposat l’eliminació del VAR i aquesta proposta hauria de ser aprovada per 14 dels 20 clubs per a ser posada en la pràctica.

Segons han comentat els Wolves en la carta enviada a la lliga, la introducció del VAR va ser “una decisió presa amb bona fe i tenint en compte els millors interessos del futbol i de la Premier League”. No obstant això, el club britànic considera que aquesta eina ha donat lloc “a conseqüències negatives no desitjades que estan danyant la relació entre els aficionats i el futbol”.

Entre aquests problemes es troben: l’impacte en la celebració dels gols, frustració i confusió als estadis que genera un ambient més candent. A més, el VAR, segons el Wolves, té un ús excessiu del propòsit original, disminueix la responsabilitat dels àrbitres de camp i comet errors contínuament, el qual “eclipsa el partit i entela la reputació de la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)