Premier

Thiago marxa del Liverpool a final de temporada

Thiago Alcántara posarà fi a la seva etapa al Liverpool al final de la temporada, quan acabi el seu contracte amb el club anglès. El jugador format al planter del Barça deixarà Anfield després de quatre anys. Alss 33 anys, es convertirà en agent lliure al juny, després de no renovar el seu contracte amb els reds, i serà lliure per negociar amb qualsevol equip que vulgui incorporar-lo a les seves files.

Després d’una temporada marcada pels constants problemes físics, Thiago i el Liverpool han decidit no continuar junts. L’hispano-brasiler tan sols ha pogut jugar cinc minuts aquesta temporada, en un partit de Premier League contra l’Arsenal.

L’exblaugrana va arribar al Liverpool a l’estiu de 2020 procedent del Bayern de Múnich, després de guanyar la Champions. Durant els seus quatre anys al club, el migcampista ha disputat 98 partits, anotant 3 gols i repartint 6 assistències. A més, ha aconseguit 4 títols: dues Copes de la Lliga, una Community Shield i una FA Cup.

Thiago s’ha acomiadat dels aficionats amb un emotiu missatge a les seves xarxes socials, agraint el suport rebut des del primer dia: “Gràcies per haver-me donat l’oportunitat de formar part d’aquest gran club, ciutat i comunitat.”

La seva sortida s’uneix a les de Jürgen Klopp i Joel Matip, que també deixaran el Liverpool al final de la temporada. Klopp, en particular, ha elogiat Thiago destacant el seu talent i lamentant les seves lesions que van limitar el seu impacte en l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)