1a divisió FEF

El Nàstic i la seva marea grana s’imposen al Barça Atlètic (1-2)

El duel per a la segona plaça se l’ha endut el Nàstic. Tenyint el Johan Cruyff de grana amb 900 aficionats han dominat el partit imposant-se per 1-2 al Barça Atlètic, que ha volgut donar la cara al descompte fent el gol de l’honor.

Els visitants, que han portat amb ells una gran marea grana, han estat els primers a obrir el marcador. Després d’un primer quart d’hora de tanteig, on ja es podia preveure que arribaria el gol dels tarragonins, ha acabat arribant al minut 15. Faye ha estat poc intens en el duel i al defensa blaugrana se li ha escapat el davanter que ha acabat definint amb un xut ajustat al pal curt.

El Nàstic ha continuat controlant el partit i Astralaga s’ha hagut de lluir amb una gran aturada al 24’ per impedir el segon dels visitants. Arribada la mitja hora, Pau Víctor ha tingut l’ocasió més clara del filial culer que ha refusat Alberto Varo amb una bona estirada.

Godoy encara tenia set de gol i ho ha tornat a provar al 33’ amb una gran rematada que ha tornat a fer treballar a Astralaga. Pau Víctor l’ha enviat el pal en la següent jugada. I abans de marxar el descans, els tarragonins encara han tingut dues ocasió més clares per poder fer el segon. Però el partit ha marxat els vestidors amb l’avantatge dels visitants per només un gol.

A la represa, Godoy ha tornat a sortir amb set i només començar ha tornat a apropar-se a la porteria blaugrana. Els de Daniel Vidal han continuat controlant el partit, però amb un rol més defensiu i aprofitant els contraatacs.

Moha ha provat d’empatar el partit amb un remat al pal curt, però Varo, atent l’ha tapat sense grans problemes. Unai també s’ha sumat als intents amb un xut des de la frontal i buscant l’escaire, però ha marxat desviat.

Pelayo ha estat el culer que s’ha apropat més al gol amb remat de cap en un córner. L’estadi ja celebrava el gol, però ha marxat fregant el pal curt.

Arribats al 79’ però, els tarragonins que controlaven el partit han ampliat l’avantatge amb una rematada de primeres de Marc Fernández després d’una gran centrada d’Andy.

I encara n’hi ha hagut més pel Nàstic. A cinc minuts perquè s’acabés el temps reglamentari han tingut una triple ocasió protagonitzada per Joan Oriol, Godoy i Escudero que han topat amb Astralaga i la defensa culer.

Abans de marxar, però, els culers han volgut donar la cara i Alarcón, que tornava de lesió, ha fet el gol de l’honor al 94’, per provar de retallar distàncies. Últims minuts d’intensitat màxima que no han valgut perquè el Barça remuntés.

Els tarragonins, després de controlar el partit, s’han endut la victòria que els posa en segona posició i els pot donar avantatge la setmana que ve depenent del resultat del Barça amb el filial del Celta.