1a divisió

Un pòquer de gols de Sorloth evita la victòria del Madrid a La Ceràmica (4-4)

Sorloth, amb un pòquer de gols, ha evitat que el Madrid marxés de La Ceràmica amb una golejada i una nova victòria. Els blancs, que continuen amb la seva posada a punt de cara a la final de la Champions que disputaran l’1 de juny contra el Borussia Dortmund, no han pogut passar de l’empat, en un duel que tenien guanyat a la mitja part (1-4). A la represa, però, tres gols més del davanter noruec en només vuit minuts, han ressuscitat a un Vila-real que estava ben mort.

El Vila-real ha sortit al terreny de joc sense complexos, i ben aviat ha disposat de la primera ocasió (5’), amb un xut llunyà de Sorloth que s’ha estavellat al pal. El Madrid, però, en la primera arribada més clara no ha fallat. Arda Güler ha obert el marcador de La Ceràmica amb una rematada creuada en un mà a mà amb Jorgensen (13’). Aquest gol ha donat ales al conjunt blanc, que ha continuat assetjat amb insistència la porteria local. Els groguets, per la seva banda, arribaven a la zona de tres quarts amb certa facilitat, però els faltava més idees en atac. Unes idees que els d’Ancelotti materialitzaven en un tancar i obrir d’ulls. En el minut 29, Joselu ha fet el gol de la tranquil·litat amb una rematada de cap després d’una gran centrada de Lucas Vázquez des de la banda dreta. El Vila-real ha escurçat distàncies amb una rematada de cap de Sorloth (38’), però l’alegria dels de Marcelino ha durat ben poc. Lucas Vázquez ha situat l’1 a 3 amb un xut creuat, imparable per a Jorgensen (40’), després d’una molt bona combinació associativa dels blancs. En el temps afegit, Güler ha posat més terra de per mig amb el seu segon gol de la tarda. Domini aclaparador dels d’Ancelotti, que han marxat als vestidors amb un contundent 1 a 4 en el marcador.

Al començament de la represa, tres gols més de Sorloth, han tornat a donar esperances al conjunt local, que ha igualat el duel (4-4) en només vuit minuts. En el 48’, el noruec ha superat a Militao per rematar de primeres una centrada de Gerard Moreno. Cinc minuts després, ha certificat el seu hat-trick després de superar en la carrera a Militao i definir a la perfecció davant Lunin (52’). En el 56’, una contra letal protagonitzada per Moreno i Guedes ha permès a Sorloth marcar el seu quart gol de la tarda. A Ancelotti no li ha quedat més remei que introduir els primers canvis. Nacho i Camavinga han entrat per Militao -que surt en la foto dels quatre gols dels groguets – i Valverde. Amb aquests canvis, els madridistes han apaivagat el duel, fent-se amb la possessió de l’esfèrica i evitant les contres del conjunt rival. Tot i això, el davanter noruec ha tingut ben a prop el gol de la victòria (81’). Aquest cop, però, la pilota no ha volgut entrar i el partit ha acabat en taules al marcador.