1a divisió

Garcia Pimienta fa oficial la seva sortida del Las Palmas

El tècnic barceloní Francesc Xavier Garcia Pimienta i el Las Palmas han fet oficial aquest migdia que separen els seus camins. Feia setmanes que el català tenia la decisió presa i així ho ha comunicat avui al club, de manera que el partit intranscendent de diumenge contra l’Alavés a l’estadi Gran Canària serà el seu comiat definitiu.

Garcia Pimienta posa, doncs, el punt final a una etapa que ha durat dos temporades i mitja i que ha estat plena d’èxits. Després de quatre temporades al Barça B i que el seu nom arribés a formar part de les travesses per dirigir el primer equip blaugrana en algun moment, el barceloní va arribar a la banqueta del Las Palmas en la segona volta de la temporada 2021/22 a 2a divisió A. Garcia Pimienta, amb un bon final de curs, va classificar l’equip pel play-off d’ascens, però va caure contra el Tenerife, contra qui posteriorment el Girona acabaria pujant a primera divisió. La temporada passada ja no va deixar escapar l’ascens, i és que després d’un grandíssim any el Las Palmas va acabar segon i va pujar de manera directa a primera divisió. Ja a l’elit, aquesta temporada el conjunt canari ha estat una de les revelacions de la temporada, sobretot després de signar una primera volta espectacular en què van arribar a somiar amb Europa. En els últims mesos, però, el rendiment del Las Palmas ha caigut en picat i ha estat un dels pitjors equips de la segona volta, cosa que el va portar a no segellar la permanència fins la setmana passada.

Després dels èxits aconseguits amb el Las Palmas a Garcia Pimienta no li faltaran pretendents i, de fet, el Sevilla el té a l’agenda i ha iniciat les converses per a que es converteixi en el seu entrenador a partir de la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)