Girona

Míchel: “Hem de jugar la Champions a Montilivi”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, té clar que el club ha de viure la històrica participació a la Champions a l’estadi de Montilivi, malgrat les limitacions d’aforament. “Ha de ser Montilivi, 100%. És una pena que potser hi hagi gent que no entri a l’estadi, però necessitem jugar i escoltar l’himne de la Champions a casa nostra”, ha explicat el madrileny en una entrevista a El món a RAC1.

Amb la Champions a la butxaca, l’equip encara té el repte d’acabar segon i jugar la Supercopa: “Queden quatre partits i podem continuar fent història per estar més a prop d’un títol, que és el colofó del projecte”, ha dit Míchel, que creu que el club encara no ha tocat sostre. “Quan tu treballes bé, amb una atmosfera de treball molt bona, amb l’exigència necessària per treballar, penso que no hi ha sostre i qualsevol cosa que somiïs és possible. Per això penso que per molta gent podem ser referència.” Míchel també ha assegurat que la temporada que ve serà l’entrenador del Girona “al 100%”, tot i haver rebut propostes. “No ho sé, perquè estic molt concentrat en la meva feina. Ara mateix soc al lloc on vull ser, i el projecte continua.” Espera que Savinho –“el millor jugador que he tingut mai”– continuï a Montilivi, i reitera que li agradaria recuperar Oriol Romeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.