Girona

Superioritat manifesta

Girona 3 Alavés 0

GIRONA:Gazzaniga; Eric Garcia, David López (Juanpe, 79’), Blind, Miguel; Aleix Garcia, Iván Martín (Solís, 73’); Yan Couto (Arnau, 79’), Portu (Pablo Torre, 64’), Savinho (Valery, 64’); i Dovbyk.ALAVÉS:Sivera; Tenaglia, Rafa Marín, Duarte, Javi López; Guevara, Blanco (Benavidez, 78’); Gorosabel (Álex Sola, 73’), Guridi (Rebbach, 61’), Luis Rioja (Hagi, 61’); i Samu (Kike García, 73’).GOLS:1-0 (23’) Dovbyk. 2-0 (42’) Portu. 3-0 (59’) Dovbyk, de penal.ÀRBITRE:Hernández Maeso, del col·legi extremeny.VAR:Del Cerro Grande (madrileny).T.G:a Tenaglia (39’), de l’Alavés.PÚBLIC:11.812 espectadors a l’estadi de Montilivi.

El Girona va superar amb relativa comoditat l’Alavés a Montilivi. El conjunt dirigit per Míchel Sánchez no es va haver d’acostar a la seva millor versió per imposar el seu ritme i golejar el conjunt vitorià per 3-0. Si bé els bascos van sortir al camp amenaçant amb Omorodion, de seguida els gironins van agafar el control i van acabar esclafant el rival per superioritat. Dovbyk, amb un doblet de gols, un des del punt de penal, i Portu van ser els protagonistes ofensius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció