Girona

Stuani continua de baixa i Pablo Torre és l’única novetat en la llista del Girona

El Girona ha anunciat la llista de convocats de Míchel Sánchez de cara al duel que disputaran els blanc-i-vermells al camp de l’Alavés (demà a les 21h). La principal novetat és l’entrada de Cristhian Stuani una vegada l’uruguaià ha deixat enrere una lesió muscular que li va fer perdre’s els duels contra el Cadis, Las Palmas i el darrer contra el Barça.L’altre novetat és la tornada de Pablo Torre, que va ser baixar contra els blaugrana per una clàusula en el seu contracte de cessió.

Continuen lesionats Jhon Solís, Borja García, Joel Roca i Ricard Artero i la llista completa la formen: Gazzaniga, Juan Carlos, Fuidias, Eric Garcia, Arnau Martínez, Yan Couto, David López, Blind, Juanpe, Miguel, Yangel Herrera, Iván Martín, Aleix Garcia, Valery, Toni Villa, Jastin, Tsygankov, Savinho, Dovbyk, Portu i Stuani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció