Girona

Savinho i Yan Couto, entre els 23 escollits per Dorival Júnior

Copa Amèrica 2024. Els dos jugadors del Girona estaran en la cita d’aquest estiu als Estats Units

La grandíssima temporada del Girona de Míchel ha tingut efectes directes a nivell de classificació i creixement pressupostari de cara a la pròxima temporada, i també premis col·laterals a nivell individual. El Girona jugarà la Champions per primer cop a la història –avui s’ha confirmat que Montilivi serà la seu– i augmentarà el seu pressupost, sobretot també si acaba segon i jugant la supercopa. L’allau d’elogis ha estat una constant a Girona tota la temporada i després de certificar l’accés a la Champions s’ha disparat encara més l’alegria.

A nivell individual també arriben bones notícies. Savinho, un dels grans noms de moda del campionat, i Yan Couto, un altre dels destacats en l’equip de Míchel, han estat inclosos en la llista de Dorival Júnior per disputar la copa amèrica 2024. Dos del Girona i un del Barça: Raphinha. Vitor Roque n’ha quedat fora. Del Madrid hi aniran Vinicius, Rodrygo i Militao.

Els citats són aquests: Ederson (Manchester City), Alisson (Liverpool) i Bento (Athletico); Danilo (Juventus), Yan Couto (Girona), Guilherme Arana (Atlético-MG), Wendel (Porto), Gabriel Magalhães (Arsenal), Marquinhos (PSG), Beraldo (PSG) i Éder Militão (Real Madrid); Bruno Guimarães (Newcastle), João Gomes (Wolverhampton), Lucas Paquetá (West Ham), Douglas Luiz (Aston Villa) i Andreas Pereira (Fulham); Gabriel Martinelli (Arsenal), Endrick (Palmeiras), Rodrygo (Real Madrid), Vinicius (Real Madrid), Raphinha (Barcelona), Savinho (Girona) i Evanílson (Porto).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció