Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
salvador
Bona rematada de Carles Vicente que va atrapar als primers minuts. No havia passat gaire temps de joc i també va treure sota pals una bona rematada de Rafa Marín. En alguna acció no va sortir de sota pals, al darrer gol estava batut.
ARNAU (90’)
capità
Capità, lateral, des de Vigo. El primer gol arriba per la seva banda. Li va costar marcar les arribades de Javi López, però de mica en mica va anar agafant el to. A la segona va fer un pas endavant i es va multiplicar amb l’esfèrica.
ERIC (90’)
golejador
Va obrir la llauna del partit amb un cop de cap en la sortida d’un córner que va entrar pel pal llarg. Als primers 45 minuts va patir molt en les marques. En les dues a dins l’àrea se’l va veure tou i no va estar atent.
BLIND (90’)
reactiu
A la primera meitat va patir alguna badada en la sortida de pilota i va haver de refusar unes quantes centrades laterals. A mesura que va anar passant el partit, va poder controlar bé els atacs.
MIGUEL (59’)
lesionat
Va ser important per trencar la pressió local en els primers instants de partit i va xutar de fora l’àrea en el segon xut gironí. Es va anar apagant i desgastant. A la represa, va començar arribant bé, però va acabar marxant plorant i lesionat.
YANGEL (90’)
desgastat
El veneçolà no estava al ritme que requeria el partit a l’inici i va perdre molts de duels. Tampoc va poder recuperar la posició en moltes accions. Això no obstant, va fer un autèntic golàs en una pilota forta i precisa a l’escaire.
IVÁN MARTÍN (73’)
espès
Tot i la bona entrada en el partit, trobant espais en una pressió desorganitzada de l’Alavés, no va tenir continuïtat en les ajudes defensives per la dreta de Javi López. A la represa va tenir més activitat a la zona de tres quarts, molt millor.
TSYGANKOV (73’)
marcat
El van fixar molt bé i no va estar encertat en les poques que va tenir. Se’l va veure cansat i a un ritme diferent. Amb la lesió de Miguel es va centrar una mica més, prioritzant els espais a les esquenes. Es va associar bé amb Dovbyk.
PORTU (59’)
treballador
El murcià va interpretar bé els espais que el davanter ucraïnès, Dovbyk, va deixar a la seva esquena. No va disposar de gaires ocasions, però va treballar bé en la basculació i en la pressió. Es va haver de sacrificar en defensa.
sÁvio (84’)
encarador
Ràpidament es va situar al camp com el perfil ofensiu més perillós. Va fallar un contra un molt clar que Owono va treure amb el peu. A la segona també va poder acabar una jugada amb l’exterior que va sortir fregant el pal. El millor.
DObvYK (90’)
referència
El seu rol va ser fixar els centrals i jugar de cara, una tasca que va acabar quasi amb el gol de Sávio al contraatac. Va fer la seva setena assistència, amb el taló. Va completar els 90 minuts i va anar perdent potència al tram final.
JUANPe (31’)
central
Va sortir per la lesió de Miguel i va sumant més minuts per mirar d’igualar Stuani com el jugador amb més partits al Girona.
COUTO (31’)
distret
Va sortir per donar més profunditat i no va poder acabar gaire res. En defensa va fer un esforç, però se’l va veure poc atent.
aleix (17’)
necessari
Era important per controlar el partit i no va estar atent en la marca en l’acció de l’empat.
Torre (17’)
erràtic
Quasi totes les pilotes que va tocar les va perdre, no va estar gens fi.
valery (6’)
refresc
Savinho no podia més i va entrar el de l’Escala que no va tenir temps de lluir en atac.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)