Girona

Míchel: “Els canvis ens han creat desajustaments”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa amb un posat seriós: “En altres moments ens ha tocat a nosaltres la cara positiva de marcar al final, però avui no ha sigut així. La sensació que tinc és que hem fet un bon partit amb pilota menys els últims 25 minuts. Els canvis ens han desajustat amb la pilota i no hem sabut estar còmodes. En el comput general, hem pogut sentenciar el partit a l’inici de la segona i ells han pogut anar endavant”, ha dit.

Sobre tota la polèmica del final amb els minuts i Couto, Míchel ha volgut treure’n ferro a l’assumpte: “Ha afegit nou punts perquè diu que s’ha perdut temps, però Couto ha rebut un cop, no podem demostrar el dolor d’un jugador. A mi em motiva guanyar per altres coses, no per un jugador que es tirin a la gespa”.

El madrileny ha valorat el partit amb un to crític, però positiu: “Estic d’acord que el partit podia haver sigut sentenciat a la segona part. Amb les ocasions fallades. Això és futbol i hem de seguir treballant, l’equip encara té aquesta determinació”, afegia el madrileny. “Quan tu estàs connectat amb el joc, per exemple Miguel que estava fent un bon treball per dins, dons quan ha sortit ens ha costat més. Ells han anat més amunt ho han aprofitat. No he vist situacions de picabaralles, sinó veig dos equips que han aconseguit un objectiu molt maco volent guanyar”, ha dit.

Una de les preguntes ha han sigut sobre l’estat físic del Girona en aquest tram final: “He vist la gent bastant bé, Arnau intentarem que li treguin la targeta, serà complicat. Miguel veurem les proves, l’equip està bé físicament i està bé per competir. No veig cap jugador amb cap carrega de sobres, tothom està preparat pel dimarts”, afegia el de Vallecas

Miguel, nomes un cop

“Es un cop i ells ens ha demanat el canvi. Veurem quin abast de la lesió perquè és cert que d’aquí poc tenim un partit de nou a casa”, ha dit el tècnic del Girona que no descartava al jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)