Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“A mi ja m’han escoltat prou, la idea és clara”

Repetint el missatge ambiciós en la lluita per la segona plaça i també insistint que amb el poc curs que queda la idea està més que assimilada pels seus jugadors, el tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va analitzar el proper duel dels seus. “El Vila-real és un equip que juga molt bé, té grans jugadors i ara lluita per Europa. Està en un gran moment i són perillosos en la transició, un aspecte en què contra l’Alavés vam estar bé però anant de menys a més. Si Guedes, Baena i companyia poden córrer serà complicat per a nosaltres. Hem treballat en vídeo i ho hem preparat tot com hem pogut. Baena i Sorloth estan en un gran moment, però Dovbyk i Savinho també. Serà complicat però tinc confiança en nosaltres”, explicava el de Vallecas als mitjans de comunicació.

“Sempre dic que parlo massa durant l’any i el jugador està cansat d’escoltar-me tant. Necessiten estar bé en l’aspecte mental i hi estan. No he vist cap jugador que pensi en altres coses o que la temporada ha acabat. Això és molt important per preparar un partit, no hem tingut temps, però la idea és clara”, assegurava, mig conscient que a l’equip ara li calen poques directrius i que va sol.

Per a Míchel, no anar a la supercopa d’Espanya no seria un fracàs per com veu el seu equip i per com lluita per cada punt en joc: “No seria una decepció no anar-hi. És cert que guanyant els quatre partits ho teníem, però contra l’Alavés vam fer un bon partit. Veurem on arribem, però no serà una decepció. Ho és tenir una cosa a la mà i que l’equip no lluiti per aconseguir-la i això no està passant, ho hem demostrat. No veig cap jugador que pensi que el curs ja ha acabat.”

EL VILA-REAL

“Estan en forma, són perillosos en la transició, tenen grans jugadors i serà complicat”

LA SEGONA PLAÇA

“No entrar a la supercopa no serà decebedor si l’equip lluita fins al final”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)