Girona

Míchel: “Savinho pot ser una estrella mundial”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer ahir a la sala de premsa després de perdre el segon partit de la temporada a Montilivi, primer amb el Madrid i després ahir amb el Vila-real: “En el futbol s’han de fer gols i durant tot l’any n’hem fet molts i avui a la primera part hem finalitzat poc. A la segona hem sigut capaços de ser agressius i buscar porteria, no hem tingut fortuna de cara a gol. Ells han fet bones transicions i han defensat molt bé. Encara queden dos partits i s’han d’acabar de la millor manera. Hem de mirar de quedar tercers, la segona posició és molt complicada. La imatge de voler ser protagonistes l’hem mostrat”, va dir el madrileny.

Falta de gol i definició

“No hem preocupa, l’altre dia cadascú va tenir les seves. Més enllà de fallar-les, generem molt. Avui sí que a la primera part hem mirat poc a porteria, hem atacat molt per la banda dreta i ser agressius. A vegades passen aquestes coses i podíem haver guanyat”, deia Míchel.

La lluita per la segona plaça

“Ho veig complicat perquè el Barça no el veig perdent dos partits i si en guanyen dos ja ho tenen. Els jugadors no s’han deixat anar i els veig tots molt mentalitzats. Aquests jugadors només els hem d’aplaudir, després de guanyar al Barça, podíem haver guanyat els dos partits i només hem sumat un punt”, raonava el de Vallecas.

Montilivi respon amb 11.440 espectadors

“Una vegada més ens han demostrat que estant amb l’equip i els hi agraïm la presència per com ens ajuden. Junts som més forts, estic molt feliç que avui hagin vingut, tot i que molts nens no han pogut venir per ser tant tard”.

Nivell defensiu

“En la segona part ho hem fet molt bé, excepte en dos o tres. En l’acció del gol pot ser hauríem progressat amb més seguretat. A la primera part han tingut dos o tres contracops que no m’han agradat gens. Guedes, Baena, Sortloth, la velocitat mentatl de Parejo per jugar, això també ens ha costat i tenen qualitat. Hem estat en zona tres i ha sigut un dels partits que hem fet més passades a zona tres. Aquesta és la manera que defensem i això és el que ens ha de portar la temporada que ve a ser com nosaltres”.

Relació amb Savinho

“L’exigència amb Savio és amb un nen de dinou anys i pot ser una estrella mundial. Ha fet una temporada increïble, però encara pot anar a més. S’equivoca molt poc i li he dit això. És increïble el que fa a vegades amb la pilota. M’agradaria molt tenir-lo la temporada que ve amb nosaltres”, va concloure el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)