Girona

Stuani i Yan, els agitadors

Girona 2 València 1

GIRONA:Gazzaniga, Eric Garcia, David López (Stuani, 75’), Blind, Miguel, Yangel Herrera (Pablo Torre, 13’ (Portu, 81’)), Aleix Garcia, Iván Martín (Yan Couto, 81’), Tsygankov, Savinho i Dovbyk.VALÈNCIA:Mamardashvili, Thierry, Mosquera, Gabriel Paulista, Yarek (Vázquez, 89’), Foulquier (Amallah, 84’), J. Guerra, Pepelu, Fran Pérez (Diakhaby, 67’), Diego López (Canós, 84’) i Hugo Duro (Yaremchuck, 84’).GOLS:0-1 (56’) Hugo Duro. 1-1 (82’) Stuani. 2-1 (88’) Mosquera en pròpia porteria.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva (comitè gallec).VAR:Munuera Montero (comitè andalús).T.G.:Blind (37’), Yan Couto (42’) i Savinho (91’), del Girona, i Hugo Duro (77’), del València.T.V.:cap.PÚBLIC:13.343 espectadors a l’estadi de Montilivi.

El Girona va tirar endavant i amb victòria un partit que va controlar de cap a peus però que en l’inici de la segona part va veure com Hugo Duro, en una contra, avançava el València (56’). Dos jugadors van comandar la remuntada sortint des de la banqueta. Cristhian Stuani i Yan Couto van fer una diana i un gol cadascú en un tram final de bojos que va fer esclatar tota la graderia de l’estadi de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)