Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Han jugat per sobre de les seves expectatives”

El tècnic madrileny va parlar en la prèvia del partit d’aquesta tarda, en què va donar molta importància al fet d’aconseguir els tres punts per no veure perillar els objectius de la tercera posició i sumar 80 punts. Al capdavant hi tindrà el conjunt de Rubén Baraja. “El València és l’equip més jove de la categoria i ha fet una temporada espectacular. Han estat per sobre de les seves expectatives”, va dir Míchel a la sala de premsa de Montilivi, un dia abans de viatjar a Mestalla. La mitjana d’edat de la plantilla de Baraja és de 24,36 anys, i si la comparem amb l’equip més veterà de la lliga, el Vila-real, hi ha una diferència de més de quatre anys.

Si una cosa té al cap Míchel és la manera com ataquen els rivals. En els últims tres partits, Alavés, Vila-real i ara el conjunt xe, el madrileny ha fet èmfasi en la transició: “Juguen molt bé en aquesta faceta. És un equip que s’estructura en un 4-4-2 i que saben defensar molt bé els espais”, afegia el madrileny que no volia passar per alt la feina dels futbolistes rivals: “Baraja té jugadors molt joves que han fet una temporada espectacular”. Al València hi destaquen jugadors joves com Javi Guerra i Pepelu al mig del camp, o el davanter ucraïnès, company de selecció amb Dovbyk i Tsygankov, Yaremchuck i els futbolistes de banda Diego López i Peter. El capità és José Gayà, lateral esquerre que és el jugador amb més partits jugats amb el València de la plantilla. Míchel, però, va voler centrar-se en els seus: “Això no obstant, és veritat que nosaltres també hem fet una temporada increïble i hem de guanyar els dos partits per ser tercers. Anirem al cent per cent.”.

PER DESTACAR

“És l’equip més jove de primera i han fet un curs espectacular; una plantilla bona”

SISTEMA D’ATAC

“És un equip que juga molt bé a la transició i defensen molt bé els espais”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.