OK Lliga Plata

Jordi Adroher

JUGADOR DEL SHUM FRIT RAVICH

“Vull acabar la meva carrera en el Shum”

“Estic molt feliç de continuar un any més en el Shum, encara puc aportar coses”

“L’OK Lliga Plata m’ha sorprès pel seu nivell”

L’objectiu per a l’any que ve ha de ser ambiciós. Hem d’intentar estar el més amunt possible i sobretot disfrutar, en una lliga molt dura

Jordi Adroher (Ribes de Freser, 1984) serà un golejador tota la seva vida. És una qualitat innata que du a la sang. El retorn a casa, Maçanet de la Selva, del fill pròdig després d’haver passat per alguns dels millors equips del panorama català i internacional, s’ha saldat, com no podia ser d’una altra manera, amb gols. Adroher ha estat, amb 28 gols en vint-i-dos partits, el pitxitxi de l’OK Lliga Plata Sud, a les files del Shum Frit Ravich, l’equip en què va debutar en la màxima categoria de molt jove, quan era un adolescent. El Shum, que aspirava a més, ha acabat novè, amb set triomfs, sis empats i nou derrotes, i s’ha salvat. Adroher continua fent pànic als porters en la seva gran especialitat, les faltes directes, i n’ha marcat 9/16, un gran percentatge d’un 56%.

Quina valoració fa de la temporada en l’aspecte col·lectiu i individual? S’han aconseguit els objectius?
Independentment dels resultats, m’ha fet molt feliç tornar a jugar a casa, al meu poble, en el meu club. En l’aspecte col·lectiu, l’equip venia d’uns anys en què s’havia estat a la part alta de la classificació, i aquest any les expectatives eren altes, i això no sempre és bo. Per diverses circumstàncies ens va costar al principi de temporada i no hem pogut estar a dalt. La veritat és que sap greu, sobretot per com i de bé s’ha treballat, tant l’staff com l’equip. Individualment, per a mi també era un any de canvis, ja que passava de ser 100% professional de l’hoquei a compaginar l’esport amb la feina, i hi ha hagut d’haver una adaptació en aquest sentit.
Ha renovat pel Shum Frit Ravich? Ha rebut altres propostes?
Sí, estic molt feliç de continuar un any més en el Shum, encara penso que puc aportar. La veritat és que no em plantejo jugar en cap altre equip, vull acabar la carrera a casa, en el SHUM.
Li ha costat adaptar-te a l’OK Lliga Plata? És un joc menys tàctic com anys enrere o s’ha igualat molt amb l’OK Lliga?
Una mica, és una categoria que m’ha sorprès molt positivament pel seu nivell i la igualtat que hi ha entre tots els equips; és una categoria física, hi ha molt bons equips i ben preparats.
Suposo que una gran satisfacció per ser pitxitxi del grup i amb gran percentatge en les faltes directes.
Mai m’han interessat gaire les dades individuals, l’hoquei és un esport col·lectiu i tothom hi té el seu rol. Però evidentment que estic content de poder ajudar l’equip amb tot el que pugui
Els equips contraris, el públic contrari, estaven molt pendents de vostè, el jugador més conegut del grup. S’ha sentit més observat en OK Lliga Plata?
Sí que és veritat que en algunes pistes veus i sents mostres d’estima i de respecte que em fan sentir molt orgullós i agraït a tothom.
Quin es l’objectiu del Shum per al curs vinent?
L’objectiu per a l’any que ve penso que ha de ser ambiciós. Hem d’intentar estar el més amunt possible i sobretot disfrutar, sempre tenint present que és una lliga molt dura i igualada.
Pot fer una valoració de l’eliminatòria d’ascens que han de jugar el Lloret Vila Esportiva i el Vic?, dos dels seus exequips. Quin creu que és el favorit per pujar?
No podria dir un favorit, veig una eliminatòria molt igualada, amb dos equips que estan fent una gran temporada i que tenen jugadors de qualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)