Més hoquei

El Cent Patins perd els dos partits de la segona jornada de la lliga europea

Les vallesanes cauen per 1-2 contra el Canfranc Tres Cantos i per 1-5 enfront Les Phoenix Ris-Oranges

El Rubí Cent Patins ha perdut els dos partits que ha disputat en la segona jornada de la Lliga europea que s’està disputant a Canfranc (Osca). En el partit del matí ha estat derrotat per un ajustat 1-2 pel Canfranc Tres Cantos, el conjunt amfitrió, i a la tarda ha caigut golejat per 1-5 contra Les Phoenix Ris-Oranges francès. Després de guanyar els dos partits el primer dia, en el segon ha encaixat dues derrotes.

El partit contra el conjunt local ha estat molt anivellat, al descans s’ha arribat amb un empat i en la segona meitat el Confrac Tres Cantos ha sentenciat. En el conjunt vallesà ha marcat l’únic gol Julia Puigpinos.

El partit contra el conjunt francès ha estat molt diferent, ja en han encaixat un 0-2 molt aviat i en la segona meitat han estat clarament superades. L’únic gol del Cent Patins l’ha marcat Lucia Moreno.

Demà al matí el conjunt vallesà jugarà l’últim partit de la fase de grup contra el Yeti’s Grenoble, també de França. El Rubí Cent Patins ocupa la quarta posició amb 6 punts després de dues victòries i dues derrotes, però encara aspira a ocupa un dels dos primers llocs i disputar la final. El tercer i el quart es disputaran la medalla de bronze.