OK Lliga

Cinc partits de sanció a Gelmà i dos a Aragonès i el Reus posa el crit al cel

El jugador del Reus Virginias David Gelmà ha estat sancionat amb 5 partit de suspensió i Sergi Aragonès n’ha rebut dos, per les protestes en el partit contra el Finques Prats Lleida del 28 d’abril. Tots dos seran d’entrada baixa en els quarts de final del play-off pel títol que l’equip ha de jugar contra el Parlem Calafell. El Reus va perdre per 1-2 amb una acció molt polèmica en el darrer segon en què els locals van reclamar que la bola havia entrat. El comitè argumenta que els jugadors van tenir “falta de respecte d’obra manifestada amb acte notori i públic que atempta a la dignitat al decòrum esportiu”.

El club del Baix Camp ha posat el crit al cel i considera que rep un tracte discriminatori. Fins i tot ha fet un comunicat. “Mostrem la nostra disconformitat amb les sancions i creiem que són desmesurades i que se’ns està oferint un tracte diferent. Tot i això, confiem en el nostre equip i la nostra afició per aconseguir la victòria a la pista i no als despatxos en la pròxima eliminatòria de play-off davant del Calafell”, diu el club.

Curiosament, Gelmà i Aragonès no seguiran al Reus el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)