Tennis

Guiomar Maristany fa saltar la banca al Catalonia Open i accedeix a semifinals

La barcelonina ha superat la neerlandesa Arantxa Rus, tercera cap de sèrie, per 3-6, 6-2 i 6-4, i demà s’enfrontarà a l’egípcia Mayar Sherif per un lloc a la final del CT Lleida

La barcelonina de 25 anys Guiomar Maristany, número 290 del rànquing mundial, ha fet saltar la banca en el duel inicial de la jornada al CT Lleida i ha segellat l’accés a la semifinal del Catalonia Open WTA 125 després de superar l’experimentada neerlandesa Arantxa Rus, tercera favorita i número 47 de la WTA, per 3-6, 6-2 i 6-4 en 2h45 de lluita. Amb 5-2 i al servei, Maristany ja ha disposat de tres pilotes de partit, però ha hagut d’esperar al desè joc i a la cinquena pilota per cantar victòria amb una deixada i certificar el bitllet a la penúltima eliminatòria. La tennista barcelonina, que havia accedit al torneig gràcies a una invitació, és l’única catalana supervivent en competició i amb el passi a quarts ja havia aconseguit el seu millor resultat en un torneig WTA. Maristany s’enfrontarà demà a l’egípcia Mayar Sherif (72a WTA), que avui ni tan sols ha hagut de jugar per la retirada per una indisposició de la seva rival, la nord-americana Emma Navarro, la cap de cartell del torneig.

L’altra semifinal la jugaran la txeca Katerina Siniakova (2) i la colombiana Camila Osorio (7), que han necessitat tres sets per deixar fora de combat la nord-americana Ashlyn Krueger (2-6, 6-2 i 6-1) i la polonesa Magdalena Fech (4) (4-6, 7-6 i 7-6), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)