Handbol

Pol Valera pateix un trencament del lligament encreuat del genoll dret

El central del Barça es va lesionar en el tram final del partit contra el PSG i dimarts 7 de maig passarà per la sala d’operacions

El Barça ha informat que Pol Valera, que es va lesionar en l’últim tram del partit de Champions contra el París Saint-Germain, pateix un trencament del lligament encreuat del genoll dret i haurà de passar per la sala d’operacions el dimarts 7 de maig. El doctor Jordi Puigdellívol, dels serveis mèdics del club, serà l’encarregat de l’operació i posteriorment el club emetrà un nou comunicat sobre el temps estimat de baixa.

Les entrades per a Colònia, a partir de dilluns

La lesió de Valera, que havia tingut una bona posada en escena amb dos gols, va ser la nota negativa de la dotzena classificació, sisena consecutiva, del Barça per a la final a quatre de la Champions a Colònia. En aquest sentit, el club blaugrana ha comunicat que les entrades per a la fase final, el 8 i 9 de juny, es posaran a a la venda a partir de dilluns, i les 24 primeres hores seran en exclusiva per als socis de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció