Ciclisme

Tadej Pogacar guanya la segona etapa i ja és el líder del Giro d’Itàlia

L’eslovè Tadej Pogacar (UAE) ha atacat amb virulència a quatre quilòmetres de la meta durant l’ascensió al Santuario di Oropa, port de primera categoria, i s’ha endut la segona etapa del Giro d’Itàlia i el mallot rosa en una etapa de 161 quilòmetres que ha començat a San Francesco al Campo. Pogacar, que vol convertir-se en el primer ciclista del segle que guanya el Giro i el Tour, ha sabut sobreposar-se a una caiguda a 11 quilòmetres de la meta quan ha punxat una roda, en una jornada amb protagonisme de l’italià Andrea Piccolo (EF Education) ha atacat amb valentia a 40 quilòmetres de l’arribada i ha estat neutralitzat a sis quilòmetres de la meta. L’eslovè té 45 segons de marge sobre el britànic Geraint Thomas (Ineos Grenadiers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció